Categorieën

Download algemene voorwaarden

Alle door LogoBorduurstudio vervaardigde (bedrijfs)logo’s, teksten, opmaak en borduurkaarten blijven eigendom en in beheer van LogoBorduurstudio,
deze zullen ook niet kosteloos worden verstrekt.
Bij een vervolgopdracht is hetgeen wat eerder door u is aangeleverd dus reeds in ons bezit en zullen er ook geen digitaliseerkosten/borduurkaart kosten in rekening gebracht worden, mits dit eenzelfde opdracht is.
Digitaliseerkosten/borduurkaartkosten zijn dus eenmalig, er wordt voor u een borduurkaart opgemaakt.
Alle klantgegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld en niet voor andere doeleinden gebruikt.
Wij leveren een breed assortiment van (bedrijfs/werk) kleding B2B handel voor zowel bedrijven, verenigingen en stichtingen,
(géén partikuliere verkoop)
van t-shirts en polo’s tot fleece, truien, mutsen, caps en jassen maar ook bijvoorbeeld schorten, sloven en andere (horeca) vakkleding.
Eveneens leveren wij badstof textiel, van handdoeken, badjassen tot babyslabs en kraamkado's.
Borduren op eigen ingebrachte/aangeleverde kleding en textiel is altijd op risico van diegene die dit aanlevert.
Mocht er iets misgaan met de borduring of als het kledingstuk beschadigd raakt, dan is LogoBorduurstudio daarvoor niet aansprakelijk.
LogoBorduurstudio behoudt zich het recht voor om een bestelling te weigeren.
Als er een situatie van overmacht zich voordoet, mag LogoBorduurstudio een reeds geplaatste order zonder opgaaf van reden annuleren.
LogoBorduurstudio is niet aansprakelijk voor fouten die door diegene die bij ons een order geplaatst heeft aangeleverd zijn.
Het beste is om tekst en/of logo via e-mail aan te bieden.
Geborduurde producten kunnen niet geretourneerd worden omdat dit persoonlijke, speciaal voor u vervaardigde producten zijn.
Als u het op prijs stelt dan kan LogoBorduurstudio voor u een proefborduring maken, dit kan in overleg. Proefborduringen zijn niet altijd vrij van kosten.
Indien LogoBorduurstudio aansprakelijk zou zijn voor directe schade, dan is die schade beperkt tot ten hoogste het bedrag van de geleverde opdracht,
en slechts voor zover dit bedrag door ons is ontvangen. Voor indirecte schade is LogoBorduurstudio nooit aansprakelijk.
LogoBorduurstudio behoudt zich het recht voor de prijzen tussentijds te wijzigen.
Indien wij een offerte met prijsopgave hebben gedaan, blijft deze prijsopgave geldig gedurende 14 (veertien) aaneengesloten dagen na het verzenden van evt. emailbericht.
Na het verstrijken van die periode zonder reactie van de klant is LogoBorduurstudio niet meer verplicht de bestelde artikelen of borduurwerken te leveren voor de geoffreerde prijs.
Prijs en/of zetfouten voorbehouden.
Mocht er ondanks de grondige en serieuze inspectie die wij op onze producten uitoefenen, toch iets aan te merken zijn op hetgeen wat aan u is geleverd,
dan dient u zo spoedig mogelijk contact op te nemen met LogoBorduurstudio.

Samples en Pasmaten van Kleding bestellen:
Indien u twijfelt of u de juiste keuze maakt van een product, kies er dan voor om eerst 1 sample/pasmaat (ongeborduurd/onbedrukt) van kleding te bestellen, om te beoordelen/te passen of deze naar wens is.
U gaat naar het betreffende product, (kiest de kleur en maat) besteld en betaald deze, geef dan bij opmerking aan dat het om een ''sample'' gaat.
Dan weten wij hiervan.
Als de sample u goed past/bevalt, kunt u deze retour naar ons sturen (binnen 2 weken), op voorwaarde dat u meer wilt bestellen, de sample kan dan worden verwerkt in uw uiteindelijke bestelling.
Volgt er géén bestelling uit, dan kunt u de pasmaat behouden en nemen wij deze dus ook niet retour.

(reden dat wij géén retouren terugnemen waar géén bestelling uit volgt; is omdat té vaak de kleding verkreukt, of zonder verpakking of zelfs met (make -up) vlekken retour bij ons komt.
Helaas kunnen wij nóóit pasmaten/samples retour sturen naar onze eigen leverancier). Excuses hiervoor.

In sommige gevallen kunnen wij wél uw retour aannemen: als de sample/pasmaat netjes en in originele verpakking retour gestuurd zijn binnen14 dagen.
Maar let op als er dus géén bestelling uit zal volgen: Kosten voor retouren in gang zetten zijn: 2 x 7,50 ex btw verzending, deze zijn dan voor uw rekening (wij vragen dan een retourbon aan bij onze leverancier en zij versturen dit dan naar het grote magazijn in buitenland, vandaar 15,- ex btw kosten (+ uw verzendkosten van retour verzending naar LogoBorduurstudio)

Dus wellicht komt het erop neer dat u het product dan beter kunt houden, dan heeft u géén (retour) kosten.
Eventueel resterende bedrag wordt gestorneerd op uw rekening.

GRATIS HANDDOEK MET UW LOGO OF TEKST? = BIJ BESTELLEN VAN KLEDING MET LOGO OF TEKST BORDUREN VANAF € 297,- (EX BTW)